dijous, 5 de novembre del 2009

Propera excursió: diumenge dia 8 de novembre de 2009

DIUMENGE DIA 8 DE NOVEMBRE

Aquest diumenge tindrà lloc una excursió promoguda per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, dins del programa de Senderisme, i organitzada per l'Ajuntament de Quatretonda i pels Amics del Buscarró

L'eixida està prevista a les 9:00 hores des de l’Ajuntament de Quatretonda (el que està en obres, enfront de Bancaixa); eixirem cap als corrals, desprès pujarem per la lloma “Carasol de les Voltes”, baixarem als cucons de Senent i posteriorment passarem pel dipòsit vell.
La ruta verda finalitza en el poliesportiu de Quatretonda, havent recorregut un total d'aproximadament 8 km i el temps aproximat que emplearem en recorrer-los serà d'unes 3 hores.
L'activitat presenta una una dificultat mitjana, si be mereix la pena conèixer alguns de les sendes que envolta el poble.


DISSABTE DIA 7 DE NOVEMBRE:

A més aquest dissabte eixirem a les 7:00 hores des del poliesportiut de Quatretonda per fer una ruta de 22 km en Simat de la Valldigna, amb motiu de la col·laboració en l'Aplec Excursioniste, resultant una actividad amb un nivell de dificultat alta.

Recorda que en ambdós excursions tornarem a dinar a casa, i ademés cal que dugues esmorzar, beguda i roba i calçat adients.

Salutacions.