dimecres, 23 de març del 2011

IV PUJADA AL BUSCARRÓ I CALÇOTADA_Dissabte 26 de març 2011

Benvolguts companys i companyes.
El proper dissabte realitzarem la IV pujada al Buscarró. La informació de l'excursió i la calçotada ja ha estat enviada. Recordatori, perque ningú falte a l'activitat:

L'excursió, serà de 9-10 km, eixida des del Pla de Corrals fins al cim del Buscarró, esmorzar, i baixar al Pla de Corrals.
L'eixida serà entre les 8'30-9'00, des de l'àrea recreativa de Pla de Corrals, en estar tots els participants. A les 08'15, hi haurà coca dolça i mistela per anar fent gana.
Cal dur esmorzar, per beure i calçat adequat. Finalitzarem al voltant de les 13'00.
I després els que s'heu apuntat a la calçotada i heu fet la reserva per dinar, dinarem en l'àrea recreativa. RECORDEU: Cal dur forqueta i/o ganivet/navalla.

Eixida desde Quatretonda, serà a les 08'00 en punt des del Poliesportiu en cotxes fins a Pla de Corrals

Si algú acudeix directe a l'excursió al Pla de Corrals, i no sap com anar, us indiquem una RECOMANACIÓ: Per la carretera que va de Xàtiva a Simat de la Valldigna, passar pel costat de LLoc Nou d'En Fenollet, continuar cap a Barxeta (fer la circumval·lació) i continuar cap Simat, a 4 km de la segona rotonda de la circumval·lació de Barxeta, hi ha un encreuament a la dreta per entrar a Pla de Corrals, 1 km. Només entrar està l'àrea recreativa amb lloc per poder aparcar.

Fins dissabte. Una cordial salutació

--
Amics del Buscarró