divendres, 8 de gener del 2010

III PUJADA AL BUSCARRÓ

Hola!

1)Els Amics del Buscarró et convidem per aquestes dates, com ve sent habitual, a la Pujada al Buscarró el proper diumenge dia 10 de gener, que enguany serà la Tercera Edició.

L'eixida serà a les 8:30 hores des del Poliesportiu de Quatretonda, havent un refrigeri al finalitzar, amb alguna cosa per picar
Tindrem a la teua disposició DVDs recopilatoris de fotos de les nostres activitats. I si vols, pot dur les teues fotos en format apte per a ser transferit al PC (USB, targeta de memòria...) i durant la picadeta les passarem a un ordinador que portarem a l'efecte per poder confeccionar un nou DVD.

L'excursió tindrà lloc en funció de l'oratge, suspenent-se solament en cas de pluja o neu.


2) Per altra banda, t'adjuntem també la programació actualitzada de les activitats previstes en esta temporada.


3) En altre ordre de coses, donat l'abast de les nostres activitats i amb l'ànim d'estar coberts, hem decidit tramitar l'assegurança federativa per a tot aquell membre que ho desitge.
Si estas interessat en traure't la targeta federativa, el diumenge has de dur 55 € i una còpia del DNI. Cal que el diumenge portes els diners i la fotocòpia del D.N.I. donat que el dimarts anirem a tramitar-les totes juntes. Si no pots vindre a l'excursió però vols taure't la targeta federativa, cal que et poses en contacte amb nosaltres per correu electrònic indicant el teu telèfon i ens posarem en contacte amb tu.