dimecres, 3 d’agost del 2011

ACTIVITATS MES D'AGOST

Estimats amics i amigues,

Primerament demanar disculpes pel retard en l'actualització de fotos de les ultimes excursions. Actualment ja les podeu visualitzar en el facebook dels amics del Buscarró (http://www.facebook.com/pages/AMICS-DEL-BUSCARRO/100927326624954) i en el blog, (http://amicsdelbuscarro.blogspot.com/) són la senda nocturna realitzada al Cercat en data 20 de juliol, i la ruta d'aigua que vam fer el passat 31 de juliol al naixement del riu Vinalopó, on els més atrevits s'hi van fer un bany en aigua molt gelada.

ACTIVITATS que tenim programades durant el mes d'agost:

  • Durant la Setmana Cultural de Quatretonda, del 22 al 28, tenim programada una projecció fotos de les excursions realitzades durant l'any 2010. La projecció serà el dimarts 23 d'agost, a les 21:00 en l'Ermita
  • Senda nocturna: el dissabte 27 d'agost es realitzarà una excursió nocturna per la serra de Quatretonda. L'eixida serà a les 19:30, des del Poliesportiu, creuarem la serra fins arribar al Plà del engolidors, on el grup de logística ens tindrà preparat beguda fresca i "picaeta", a càrrec de l'Ajuntament de Quatretonda i de l'Associació.

Per a l'excursió cal dur calçat adequat, entrepà per sopar, aigua i llanterna. Es prega puntualitat.

L'organització no es fa càrrec del danys que pugen ocórrer. Es recomanable tenir la targeta federativa per a la realització d'activitats en muntanya.

A més també us informem d'altres activitats que van a organitzar altres col·lectius i en les quals participarem membres de l'associació:

  • Dissabte 13 de d'agost: Excursió i sopar de les granotes, organitzat per l'Associació en Defensa del Massís del Buscarró (ADMB).

- Eixida: a les 18:00 des del llavador de Barxeta, on es deixarà el cotxe. La caminada es podrà realitzar per dins l'aigua (s'ha de nadar, ja que hi ha llocs amb molta profunditat, 2-3 m) i per fora del aigua. Durant la caminada s'explicaran histories relacionades amb els mites tradicionals i populars de l'aigua i la natura.

- En finalitzar la ruta es realitzarà un sopar-torrada en el llavador de Barxeta. Cal dur-se el pa i la carn, la beguda va a càrrec de l'associació (ADMB)

Dimarts 16 d'agost: Dia del medi ambient, organitzat per l'Ajuntament de Quatretonda i Iniciativa de GEORG HEIDER,col·laboren els Amics del Buscarró.

L'activitat consisteix en la recol·lecció de brossa que pot haver per diferent indrets del terme municipal de Quatretonda (camí de la serra, font vella, senders, barrancs,...), la participació serà de caràcter voluntari i altruista. Estarà present la Televisió Comarcal

- El punt d'inici serà a les 08:00 del matí en l'Ajuntament de Quatretonda, on els participants es distribuiran en grups i es dirigiran fins al lloc escollit per començar amb la recollida de deixalles.

- L'activitat finalitzarà ales 11:00, reunint-se en el lloc acordat, on es realitzarà una posada en comú de la brutícia acumulada i el pes total.

- Acte de cloenda amb un refrigeri.

- Cal dur guant i bosses per a posar la brossa recollida


Salut i muntanya


--
Amics del Buscarró