dilluns, 30 de gener del 2012

Plantar arbres i dinar en la Bastida_05.02.2012

Estimats companys,

Vos informen per a la propera excursió-activitat, del dia 5 de febrer. Este cap de setmana s'ha celebrat el dia de l'arbre. Com ve sent costum tots els anys, agafarem els arbres que han sobrat del dia de l'arbre a l'Ajuntament de Quatretonda i nosaltres els plantarem.

L'activitat serà el proper diumenge. Hora d'eixida a les 08:30 des del Poliesportiu, podrem eixir amb cotxes o caminant, el lloc on anem a plantar-los està a 1h des del punt de concentració, i si es amb cotxe, 20 minuts amb cotxe i 20 minuts caminant. El lloc on es plantarem és el Molló.

Cal dur esmorzar, per beure, calçat adequat, així com ferramenta per plantar el arbres (guants, aixada o pic).

Després ens anirem a dinar Torrà a la casa la Bastida, amb els companys del Grup de Muntanya la Valldigna que estaran en un altre indret plantant també els seus corresponents arbres. Els que vullgen quedar-se a dinar, s'ha de confirmar abans del divendres, mitjançant un email, o telefonant al 657094067. El preu són 5€, si eres de fora els pagues el dia de l'excursió i si eres de Quatretonda pots passar durant tota la setmana, fins divendres per la Biblioteca Municipal i inscriure't, abonant 5€,
Per als que es queden a dinar, és recomanable pujar amb el cotxe fins on plantem els pins, i ja després a opció individual, poden endinsar-se amb el cotxe fins la casa la Bastida o deixar-lo fins després de dinar, ( en funció del cotxe amb que es puge, per l'estat en que es troba el camí)

Es prega puntualitat
L'organització no es fa responsable dels danys que pugen ocórrer. Es recomanable estar federat mitjançant la targeta federativa d'esports de muntanya, la qual cosa no impossibilita participar en l'activitat.

Us esperem

També us informem que podeu veure les fotos de la CAMINADA TRINAGULAR ALS SEGÜENTS ENLLAÇOS:
http://amicsdelbuscarro.blogspot.com/

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.310702625647422.92891.100927326624954&type=1


--
Amics del Buscarró