dijous, 2 de juny del 2011

VOLUNTARIAT AMBIENTAL ESTIU 2011

Benvolguts companys i companyes,

Ja tenim ací l'estiu i com ve sent habitual, realitzarem tasques de voluntariat ambiental pel terme de Quatretonda (serra i pla). Este any el voluntariat serà desde el dilluns 4 de Juliol fins el divendres 2 de setembre de dilluns a diumenge, en horari de 18'00 a 21'00.

Molts es preguntareu, per què este horari?. És el moment en que finalitzen la majoria de les brigades forestals les seues jornades de vigilància, i la majoria dels incendis forestals solen començar cap al final del dia, per tant eixes tres hores diàries que dediquem al Voluntariat Ambiental, encara que algú li semble insignificant, és molt important la nostra tasca, és per això que ús animem a participar en les activitats de voluntariat.

Tots els que vullgeu participar, és per al tema d'assegurança i actualització de dades, ens podeu fer arribar les dades per correu electrònic a amicsdelbuscarro@gmail.com (nom i cognoms, adreça, data naixement, DNI, email i telèfon). O be podeu dur-les a la seu dels Amics del Buscarró, en la primera planta del Centre Social de Quatretonda, els dimecres de 20'30 a 21'30. ABANS DEL 24 JUNY

El funcionament serà el mateix de tots els anys, farem un sopar al mes on la gent s'apuntara a les dates de voluntariat. Aquest any els sopars seran de baix-braç. Els que s'apunten al voluntariat els ho comunicarem les dates dels sopars per telèfon i consultarem la disponibilitat d'assistir o no?
--
Amics del Buscarró